sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Auttamista yli rajojen

Reissusta on jo hyvä tovi, mutta edelleen toiminta jatkuu.
Ne jotka blogia ovat lukeneet, tietävät halumme auttaa. Se halu syntyi jo Kandyssa ollessamme.
Työpäivien jälkeen pohdimme, miten voisimme auttaa vielä vähän enemmän. Nyt niitä hetkiä ajatellessa se kaikki motivaatio, halu ja palo nostaa uudelleen päätään. Eikä turhaan.
Joulukuussa lähetimme paketin kohti orpokotia. Perille sen vei saksalainen ystävämme Iris. Paketti sisälsi kaksi kommunikaattoria, muutamia kommunikoinnin tukena käytettäviä kuvia ja kuvat jokaisesta ryhmän jäsenestä. Lisäksi pari uutta peiliä vanhan haljenneen tilalle.
Suuret kiitokset edelleen kaikille jotka asiassa auttoivat!!!

Nyt siis tiedämme, että paketti on varmasti mennyt perille. Kirjoitimme ohjeet kommunikaattorien ja kuvien käyttöön. Mutta osaavatko asiasta tietämättömät riittävästi hyödyntää saatuja välineitä? Käytetäänkö niitä? Miten niitä käytetään, jos käytetään?
Asia herättää monia kysymyksiä, joihin toivottavasti ajan kanssa saamme vastauksia. Olemme olleet yhteydessä Green Lionin koordinaattoriin, jolta toivomme saavamme edes vähän vastauksia kysymyksiimme.
Ja mistä sitä tietää, vaikka joskus pääsisi itse käymään uudelleen ja opastamaan kunnolla.

Mutta tässä vain tällainen pieni kertomus siitä mitä on tapahtunut reissun jälkeen.
Se, kiinnostaako teitä tietää sen enempää, on arvoitus. Eikä sillä oikeastaan ole edes väliä. Päivitämme varmasti blogia, kun siihen tulee aihetta. Lukekoon ne joita asia vielä kiinnostaa ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti